Senver | ||
|
روند تولید ماکارونی در کارخانه به این صورت است که بعد از تحویل آرد به کارخانه و قرارگیری در انبارمواد اولیه، در ابتدا کیفیت آرد و آب مصرفی را کنترل می کنند. در ادامه آرد را در قیف دستگاه غربال کننده و انتقال دهنده تخلیه می نمایند. آرد با کمک سیستم هلیس یا مارپیچ به دستگاه پرس انتقال پیدا می کند. در مرحله بعد، آرد و آب با هم مخلوط شده و یک خمیر تقریبا یکنواخت را ایجاد می کنند. سپس این خمیر در قالب های موردنظر و تحت فشار و خلا قرار می گیرد. خمیرهای شکل گرفته به درون گرمخانه انتقال یافته و در دمای 50 الی 60 درجه سانتی گراد در مدت حداکثر 48 ساعت خشک می شوند. این فراورده های خشک را به سالن برش یا بسته بندی منتقل می کنند. در این مرحله ، محصولات را برش داده و وزن می کنند. ضمن اینکه عملیات جداسازی ماکارونی های نامناسب را نیز انجام می دهند. در انتها محصولات را درون سلوفان بسته بندی می نمایند. امروزه بسیاری از شرکت ها در زمینه فروش خط تولید کارخانه ماکارونی فعالیت می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با بخش فروش خط تولید کارخانه ماکارونی تماس بگیرید. خط تولید ماکارونی خط تولید ماکارونی ، در خط تولید کارخانه ماکارونی دستگاه های مختلفی وجود دارد. از جمله این دستگاه ها می توان به میکسر (مخلوط کن)، ماشین حساب اسکرو، اکسترودر، دستگاه کشیدن و برش، Hoisting، دستگاه تهویه مطبوع و نوار نقاله اشاره کرد. میکسر در خط تولید کارخانه ماکارونی، وظیفه مخلوط کردن مواد خام، مواد کمکی و آب را برعهده دارد. قسمت تهویه برای پخت غذای خشک به کار می رود و از نوار نقاله برای حمل و انتقال مواد غذایی به دستگاه بعدی استفاده می شود. قیمت خرید خط تولید کارخانه ماکارونی به عوامل مختلفی مانند جنس دستگاه ها، نوع دستگاه، برند و کشور سازنده تجهیزات، نو یا دست دوم بودن تجهیزات خط، تکنولوژی مورد استفاده و ... بستگی دارد. برای خرید خط تولید ماکارونی می توانید با شماره های موجود در آگهی تماس بگیرید. فروش خط تولید پاستا
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ شهریور ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۰۳:۲۹ ] [ admin ]
|
|
[RSS [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |