Senver | ||
|
شیرین کننده های مواد غذایی غذاهای زیر یا به طور طبیعی شیرین هستند یا تلخی آنها با موادی دیگر از بین رفته و برای کودکان لذتبخشتر شده است نه تنها غذاهایی که در این جا معرفی شده شیرینی طبیعی دارند، بلکه بیشتر آنها حاوی مواد مغذی بسیاری نیز هستند) این بدین معنی است که غذاهای خانگی شما نه تنها کودکتان را با طعم شیریناش خشنود میکند، بلکه مصرف مواد مغذی را برای او افزایش میدهد. چقدر جذاب است! نه؟ توجه: ما در این فهرست از عسل استفاده نکردهایم زیرا تا ۱۲ ماه اول باید از دادن عسل به کودکان خودداری کرد شیرین کنندههای غذا ۲٫ سیب: شما میتوانید یک سیب شیرین را به عنوان دسر یا به صورت پوره به تنهایی بخورید یا به عنوان شیرین کننده غذاهای دیگر استفاده کنید. سس سیب خانگی را با میوه یا غذاهای ترشی که کودکتان آن را پس میزند، مخلوط کنید. (برای مثال سس سیب و کلم برکلی بینظیرند). میتوانید سیب را مانند موز به غذاهای دیگر اضافه کنید و آن را بپزید. آشنایی با شیرین کننده های مواد غذایی ۴٫سیبزمینی شیرین: همانطور که از اسماش پیداست، این سبزی چند کاره به علت طعم شیرین اش، کودک شما را خشنود خواهد کرد. آن را با سبزیجات دیگر مخلوط کنید یا از آن برای ایجاد طعمای شیرین یا غذای انگشتی کودکتان استفاده کنید. شیرین کننده های مواد غذاییشیرین کننده های مواد غذایی ۶ پودر وانیل: ما اخیرا فواید پودر وانیل را کشف کردهایم. این ماده شیرینای خاصی را به غذای کودکتان میدهد که برای غذاهای ترش و پخت و پز عالی است. دقت کنید که انواع مختلف آن را نخرید. پودر خالص وانیل تنها چیزی است که شما به آن احتیاج دارید ۷هویج: اگر چه هویچ به شیرینی سیبزمینی شیرین نیست اما میتواند طعم ترش یا تلخ غذا را از بین ببرد. شما میتوانید آن را تکه کنید، با فویل بپیچید و در فری با دمای ۳۷۵ قرار دهید. شیرینی آن با این روش بیشتر میشود شیرین کننده های مواد غذایی ۹ دارچین / جوز: اگر چه شیرین نیستند اما چیزی در آنها وجود دارند که طعم تلخ را دلپذیر میکنند. ما آنها را در همه چیز، از پوره میوه گرفته تا سبزیجات و سوپ میریزیم. (پدر و مادرم دارچین را در قهوه میریزند و واقعا دیگر احتیاجی به شکر ندارند). ۱۰ میوههای خشک شیرین نشده: شما میتوانید میوههای خشک مانند زردآلو را با خیساندن در آب گرم یا آب سیب بازسازی کنید. بعد از آن شما میتوانید آنها را با میوه یا پوره سبزیجات یا در پخت و پز استفاده کنید ۱۱ پختن سبزیجات: یک راه برای شیرین کردن سبزیجات، کباب کردن آنها است. آنها را خرد کنید، با روغن زیتون مخلوط کنید و در دمای ۳۷۵ درجه اجاق بپزید. این روش قند طبیعی آن را در میآورد و شما را از علاقه کودکتان به آن شگفتزده خواهد کرد. سبزیجاتی مثل شلغم برای این روش مناسباند ۱۲ روغن نارگیل: این یکی از روشهای مورد علاقه من برای شیرین کردن غذاها است. بر خلاف روغنهای سرخکردنی دیگر، روغن نارگیل طعمای خوشمزه دارد که با پختن از بین نمیرود. به علاوه سرشار از مواد مغذی است که کودکتان به آن احتیاج دارد. شیرین کننده های مواد غذاییشیرین کننده های مواد غذایی استویا : این شیرین کننده بدون کالری بوده و از گیاه استویا یا شیرین برگ استخراج شده و ۳۰۰ برابر از ساکارز شیرین تر می باشد. اریتریتول : این ترکیب نیز طبیعی و بدون کالری بوده و از تخمیر گندم و نشاسته ذرت بدست می آید. گزیلیتول : این ماده همانند اریتریول یک الکل قند بدون کالری است و به طور طبیعی در آلو، توت فرنگی، گل کلم و کدو تنبل دیده می شود. شربت یاکون : این شیرین کننده از ریشه های سطحی گیاه یاکون استخراج می شود و کمک شایانی به کاهش وزن می کند. عسل خام : احتمالاً عسل از جمله مشهورترین شیرین کننده های طبیعی است که البته حاوی کالری بوده و رژیمی به حساب نمی آید. شربت آگاوه : این ترکیب یک سیروپ مایع بوده که از برگ گیاهان آگاوه آبی استخراج می شود. عصاره میوه راهب : این شیرین کننده نیز بدون کالری بوده و تأثیری بر سطح قند خون نمی گذارد. شکر خرما : این ترکیب نیز کاملاً طبیعی بوده و دارای خواص زیادی نیز می باشد؛ با این وجود حاوی کالری است و رژیمی نمی باشد. شربت افرا : همانطور که از نام این شیرین کننده مشخص است، از درخت افرا نشأت می گیرد و کشور کانادا اصلی ترین تولید کننده آن می باشد. شکر نارگیل : این شیرین کننده قهوه ای رنگ بوده، کاملاً سالم می باشد و جایگزین مناسبی برای شکر سفید به حساب می آید.
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ دی ۱۴۰۰ ] [ ۰۲:۰۱:۳۲ ] [ admin ]
|
|
[RSS [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |